Loweide Seminar & Event Farm

De farm

Loweide Seminar & Event Farm is een unieke en uiterst authentieke locatie midden in de Moerbrugse polders. De historische panden werden allen stijlvol gerestaureerd en van alle hedendaags comfort voorzien. Elke zaal heeft eigen sanitair zodat het privékarakter van elk event absoluut behouden blijft. Moderne apparatuur is ook steeds ter beschikking. 
Het domein is toegankelijk voor mensen met een beperking. 
Dankzij het totaalconcept hoeft u zich geen zorgen te maken over het goede verloop van uw eventLoweide Seminar & Event Farm beschikt over een aantal polyvalente ruimtes.

De oude schuur

Met zijn prachtig gebinte is “de oude schuur” onze grootste ruimte; ze biedt plaats aan groepen tot 100 personen. Mits overdekken van het terras kan het event uitgebreid worden tot 150 personen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote recepties of evenementen met op maat gemaakte catering.

De cottage

Dit is een werkkamer op de begane grond. Hier kunt u terecht met 30 personen voor een studiedag, een seminarie of een bijeenkomst. Water, muntjes en op tijd een koffiepauze worden u aangeboden.

De hoeve

Deze polyvalente landelijke zaal biedt plaats aan een gezelschap van maximaal 40 personen, de ideale locatie voor een babyborrel, communie of jubileum. Ook de place to be voor een vergadering van serviceclubs, bedrijven of organisaties.

Het landschap

Het domein beslaat meerdere hectares en de vergezichten rondom zijn prachtig . Bij mooi weer kunnen tal van activiteiten buiten plaatsvinden, zo kunt u ten volle van het landschap genieten.

 

Wenst u de sfeer van onze authentieke locatie midden de Moerbrugse polders op te snuiven, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
CONTACTEER Loweide Seminar & Event Farm