Loweide Seminar & Event Farm

Catering

Voor de catering werkt Loweide Seminar & Event Farm exclusief samen met Pieter-Jan De Prêtre. Hij verzorgt ontbijt, lunch, diner, snacks, recepties, high teas na afspraak volgens uw wensen en steeds voor een privégroep.

Pieter-Jan aan het woord

De authentieke Vlaamse keuken heeft mij van in den beginne aangesproken. Het is een keuken die gebruikmaakt van lokale verse producten. Ik haal veel van mijn producten bij de lokale landbouwers in Moerbrugge. Asperges, aardbeien, zuivelproducten, streekbier, enz…worden steevast in Moerbrugge gekweekt, geproduceerd en gebrouwen. Ik maak er dan ook graag gebruik van.

Het vlees dat ik in mijn gerechten verwerk, komt van een biobedrijf en al mijn bereidingen zijn samengesteld op basis van verse producten.
Om zowel de kwaliteit van de producten als de bereiding ervan te garanderen, werk ik nooit op verschillende locaties, maar ben ik steeds uw persoonlijke keukenchef.

Ik hoop u gauw in Loweide Seminar & Event Farm te kunnen verwelkomen. Uw chef,
Pieter-Jan De Prêtre


Inrichting van de zaal

Op voorhand wordt de inrichting van de polyvalente zaal en alles wat erbij hoort met de klant besproken: lage of hoge, rechthoekige of vierkante  tafels; glazen, porselein en bestek; kaarsen, bloemen, nappen en linnen serviettes. De bediening gebeurt in piekfijn uniform. Kortom, uw seminar of event wordt tot in de kleinste details voorbereid!

Ontdek hier de mogelijkheden van de farm!

 

Wenst u uw evenement te organiseren met "top" catering, neem dan gerust contact met ons op en wij werken uw evenement tot in de puntjes voor u uit.
CONTACTEER Loweide Seminar & Event Farm